Doe-avonden:

In ons jaarprogramma zit ook een aantal doe-activiteiten. Dan gaan we op een clubavond samen aan de slag met een of andere opdracht. Vaak is dat binnen en doen we bijvoorbeeld aan portretfotografie, macro of flitstechniek. Maar we gaan ook wel naar buiten. Dan houden we ons bezig met avondfotografie of een ander thema waar we ons samen op uit kunnen leven. Vaak leuke en leerzame avonden.

Bellenblaas en oliedruppels

We hebben weer een gezellige en vooral goed georganiseerde avond achter de rug. De animators hadden goed hun best gedaan. Op twee locaties waren een aantal opstellingen gemaakt om actief aan de gang te gaan. Vooraf werd er een duidelijke uitleg gegeven over hoe de problematiek moest worden aangevlogen.

Lees meer »

Laser-fotografie

Als je naar concerten gaat, wordt je veelal geconfronteerd met lasers. Elke zich respecterende DJ zal naast de muziek ook een lasershow presenteren. Ondanks dat er een risico inzit voor de sensor van de camera als je niet goed oplet, hebben we het aangedurfd om op onze locatie foto's te maken van en met lasers.

Lees meer »