Exposities:

Minstens één keer per jaar hebben we een grote tentoonstelling. De laatste jaren doen we dat steeds in de Sint-Gertrudiskerk (onder de Peperbus) tijdens het monumentenweekend. Dat geeft de leden de kans om hun mooiste foto’s aan het grote publiek te laten zien. Elk lid exposeert drie foto’s, liefst een “drieluik”, dus drie foto’s die op een of andere manier bij elkaar horen. Meestal hebben we ook nog een estafetteserie en veel van de mooiste foto’s van het afgelopen  jaar worden digitaal getoond. Het is een ware happening waar we heel trots op zijn.

 

Soms krijgen we de kans om ergens in een publieke ruimte voor langere tijd wat foto’s op te hangen. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis of in de bibliotheek. Daar maken we dan graag gebruik van.

Nadir expositie 2023

Elk jaar weer presenteert Nadir zich op de open monumentendag in de Gertrudiskerk. Zo ook dit jaar. Een hele belevenis voor de leden van de fotowerkgroep. Bijna alle leden laten een drieluik zien met een onderwerp naar eigen keuze.

Lees meer »

Nadir expositie 2022

Ook dit jaar heeft de fotoclub zich gepresenteerd in de Gertrudiskerk aan de Markt in Bergen op Zoom. Dit geeft elk jaar weer veel voorbereiding, maar het resultaat is er dan ook naar.

Lees meer »

Cor Heijnen via Kunstforum

Cor Heijnen (12 oktober 1964) is via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie in 1994 in contact gekomen met de fotografie. Hij begon met een cursus foto's afdrukken en een cursus portret- / modelfotografie  bij een plaatselijke fotoclub.

Lees meer »

FOBOZ expositie 2021

Ook Nadir doet mee met de grote overzicht expositie van 11 tm 30 sept. 2021. Diverse fotoclubs uit Bergen op Zoom en omgeving presenteren op een vijftal locaties in het centrum van de stad diverse werken welke hun leden in de loop van het jaar hebben gemaakt.

Lees meer »

Expositie in Halsteren via kunstforum

Stichting Kunstforum heeft fotogroep Nadir in de gelegenheid gesteld om te exposeren in de etalages van een van de leegstaande winkelpanden waar zij over mogen beschikken. Dankzij de enthousiaste reacties van de leden hadden we binnen een week 28 foto’s binnen om te exposeren.

Lees meer »

Expositie Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

De komende maanden van 2020 exposeert Nadir in de poli reumatologie (route 86) van het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom. Het betreft hier een selectie van de foto's die eerder waren te zien op de expositie ter gelegenheid van 75 jaar bevrijd, met het thema "vrijheid".

Lees meer »

Expositie bij Bloedbank Goes

Nadir heeft een tijdelijke tentoonstelling ingericht met materiaal wat eerder te zien was op onze jaarlijkse overzicht tentoonstelling in Bergen op Zoom. Voor alle foto liefhebbers die dit nog niet gezien hebben toch nog een mooie gelegenheid ! ( ook om nog een keer te zien natuurlijk).

Lees meer »